woensdag 8 september 2010

Eindeloze velden van de onwetenden


's nachts in bed, het is donker, alles ziet er grimmiger uit ... het piekeren begint .. over het werk.. of over het geld.... of over je kinderen..... of over je relatie......of over je familie etc... En voor je het weet zit je er midden in. Jij bent gevangen in de problemen!! hoe moethet allemaal verder..

En juist dan komt het er op aan. ben jij in staat jezelf uit deze (zelfgecreëerde) gevangenis te halen? of er zelfs voor te zorgen dat je er niet in komt? Hiervoor hebben we Mindfulness en Bewustwording.
Kun je kijken naar je problemen? kun je afstand nemen van je problemen? kun je de dieperliggende boodschap van deze problemen begrijpen? kun je uiteindelijk begrijpen dat er geen problemen zijn, maar dat jij ze zelf creëert?, kun je loslaten, kun je vertrouwen en kun je begrijpen dat 'wat er in jouw leven gebeurd' precies de bedoeling is.
Wil je dit leren ... wil je bewustworden... wil je groeien .. maak dan een begin en participeer in de Mindfulness cursus, elke vrijdag tussen 10 en half 12 in Paterswolde (ook individueel)
Kies je voor bewustwording of dwaal je nog liever rond op de eindeloze velden van de onwetendheid!
Allemaal goed... jij hebt de regie !